Leander Dendoncker komt nu zelf met update over transfer naar buiten

Leander Dendoncker komt nu zelf met update over transfer naar buiten
Zaterdag 09 juni 2018 - 14:30   I  

Leander Dendoncker is de enige speler uit de Jupiler Pro League die op het vliegtuig richting Rusland zal stappen. De speler van Anderlecht maakt ondanks een minder seizoen toch deel uit van de WK-selectie en dat is een ferme opsteker.

De kans dat Leander Dendoncker volgend seizoen nog in de Jupiler Pro League zal spelen is dan weer erg klein. Dendoncker heeft al een tijdje zijn zinnen gezet op een transfer en kreeg van Marc Coucke ook de garantie om te vertrekken.

Al zal een transfer wel nog even moeten wachten. Dendoncker wil zich nu eerst concentreren op het WK. "Ik denk momenteel niet aan een transfer. Ik wil me eerst concetreren op het WK. Ik probeer er te staan in het geval dat de trainer me nodig heeft", aldus Dendoncker volgens L'Avenir.

Dromen van Spanje

Dendoncker droomt wel zachtjes van een Spaans avontuur. "Spanje, dat is mijn droom. Maar Engeland en Duitsland hebben ook erg goede competities met goede spelers", besloot Dendoncker. Afwachten dus tot na het WK. Coucke zal dus nog eventjes moeten wachten op de vele miljoenen die Anderlecht hoopt te krijgen.

 

Poll: Is Dendoncker klaar voor de Spaanse competitie?

TAGS  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024