Leko dient Vormer van antwoord na zware uithaal

Leko dient Vormer van antwoord na zware uithaal
Maandag 05 november 2018 - 07:00   I   door Redactie

Ruud Vormer was niet mals voor Ivan Leko na afloop van de wedstrijd op Genk. De middenvelder van Club Brugge zat al voor de tweede keer op rij op de bank.

"Vraag het lekker aan de coach, want ik doe gewoon mijn ding. Ik heb vier jaar goed gespeeld en nu is het iets minder. De mensen verwachten opnieuw 20 goals. Als dat niet gebeurt, dan zit je. Ik heb het er flink lastig mee, zeker als kapitein. Als aanvoerder word je er niet zomaar uitgehaald, maar bij deze coach dus wel", zei Vormer.

Leko zelf blijft er rustig onder. "Ik moet eerlijk en correct zijn. Het was moeilijk om Ruud op de bank te zetten, maar wel de juiste beslissing. Ook al is hij heel belangrijk en zal hij dit in de toekomst nog zijn. Ruud heeft één, twee of drie matchen nodig om terug te komen", aldus de Kroatische coach in Het Laatste Nieuws.

Rits doet het goed op het middenveld en ook Schrijvers is sterk bezig. "Ze hebben een enorme wil om succes te boeken. Allebei hebben ze de goeie mentaliteit en willen ze werken: dan is het normaal dat je dit niveau haalt. Vorig seizoen hebben we die concurrentie gemist. Jongens die de ploeg beter maken", stelt Leko.

Poll: Moet Vormer in de basis staan?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024