'Leko heeft heel speciaal plan klaar en kiest vanavond voor dit elftal'

'Leko heeft heel speciaal plan klaar en kiest vanavond voor dit elftal'
Vrijdag 07 december 2018 - 13:32   I  

Ivan Leko moest de voorbije dagen opnieuw serieus puzzelen, maar de Kroaat heeft een plannetje klaar om Waasland-Beveren te verrassen. Club Brugge trapt de speeldag op gang en zal dat doen met een verrassende en toch ietwat onuitgegeven ploeg.

Ook enkele uren voor aanvang van Waasland-Beveren - Club Brugge bestaat er immers nog twijfel over het elftal van blauw-zwart. Volgens Het Laatste Nieuws kiest Leko straks voor een achterhoede met vier. In dat geval worden Saulo Decarli - rechts - en Stefano Denswil - links - de vleugelbacks. Voor hen zouden dan respectievelijk Ruud Vormer en Cyril Ngonge starten.

Volgens Het Nieuwsblad zal Leko toch vasthouden aan zijn systeem met drie verdedigers. En dat zou betekenen dat er geen basisplaats is weggelegd voor Decarli - tegen Standard toch niet al te geweldig ingevallen. HNB verwacht dat Mats Rits in de ploeg zal komen om de rechterflank te ondersteunen. Hij zou in die zone dan de hulp van Vormer moeten krijgen. Voor welke opstelling Leko ook kiest, speciaal wordt het zeker.

Vermoedelijke opstelling 1:

Horvath - Decarli, Poulain, Mechele, Denswil - Vormer, Amrabat, Vanaken, Nakamba, Ngonge - Wesley

Vermoedelijke opstelling 2:

Horvath - Poulain, Mechele, Denswil - Rits, Amrabat, Nakamba, Ngonge - Vormer, Wesley, Vanaken.

Poll: Voor welke opstelling moet Leko kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024