Leko heeft één speciale wens vlak voor wedstrijd tegen Standard

Leko heeft één speciale wens vlak voor wedstrijd tegen Standard
Zaterdag 12 mei 2018 - 10:29   I  

Ivan Leko is helemaal klaar om zijn eerste prijs als trainer te pakken. Niet verliezen tegen Standard is genoeg om de titel binnen te halen. Toch blijft de trainer van blauw-zwart erg voorzichtig, want de titel is nog niet binnen.

Daarom wil Ivan Leko opperste concentratie van zijn spelers. Hij wil niet dat ze al met een feest bezig zijn terwijl er nog een punt gehaald moet worden tegen Standard. Daarom wil Leko ook geen champagne op de bus. Ook in Brugge wordt er geen groot scherm voorzien of worden er geen festiviteiten gepland.

"Ik wil geen champagne op de bus. We focussen ons op de wedstrijd en daar blijft het bij. Als we kampioen zijn, zien we wel.", aldus een erg voorzichtige Leko.

Wel vertrouwen

Toch heeft Club Brugge het nodige vertrouwen na de zege tegen Charleroi en de goede wedstrijd tegen Standard in de heenmatch. Een wedstrijd die Club altijd moest winnen. "We zijn niet bang van Standard", benadrukte Leko volgens Het Laatste Nieuws. "Hadden we thuis tegen hen geen individuele fouten gemaakt, dan hadden we hen verslagen. Mét Carcela, mét Edmilson, mét Emond en mét Sa Pinto. Standard heeft het fantastisch gedaan, maar dat geldt ook voor ons. De match in Charleroi was voor mij niet de mooiste, maar wel de beste wedstrijd. Met de mentaliteit van het Club Brugge in 2017. Met power en zonder respect voor de tegenstander. Zo moet het ook zondag tegen Standard."

Poll: Mag Club Brugge de champagne ontkurken mogen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Leko

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024