Leko trekt van leer: “Dit is een gevaarlijke situatie”

Leko trekt van leer: “Dit is een gevaarlijke situatie”
Donderdag 13 september 2018 - 17:44   I  

Club Brugge neemt het vrijdagavond in eigen stadion op tegen Sporting Lokeren. Op papier is blauw-zwart uiteraard favoriet, maar trainer Ivan Leko maakt zich zorgen. Of hij wil op zijn minst zijn spelers zo scherp mogelijk aan de aftrap krijgen.

“Mijn spelers moeten in staat zijn om de knop snel om te draaien. Sommigen onder hen speelden deze week nog samen met Eden Hazard en Luka Modric, morgen wacht een wedstrijd tegen Lokeren. Dat is voor hen misschien niet zo aantrekkelijk”, aldus Leko op zijn wekelijkse persbabbel.

“We bevinden ons in een gevaarlijke situatie”, ging Leko verder. “Ik wil tegen Lokeren zien hoe serieus wij kunnen zijn en hoe stabiel mijn ploeg is. Het is een uitdaging. Ik bekijk de match tegen Lokeren als een match in de Champions League.”

"Al die complimenten... Voor mij betekent dat niets"

Hoewel Club de voorbije weken veel lof kreeg, begint Leko zeker en vast niet te zweven. “Het is mooi dat we veel complimenten krijgen. Men zegt dat we fantastisch zijn, dat we top zijn en titelkandidaat nummer één zijn. Voor mij betekent dat allemaal niets. We moeten ons gewoon bewijzen tegen Lokeren.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Lokeren

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024