Leko weet waarom Club verloor vanavond: "Dat ontbrak bij ons"

Leko weet waarom Club verloor vanavond:
Zondag 07 oktober 2018 - 20:45   I  

Ivan Leko heeft met Club Brugge een eerste nederlaag in de competitie opgelopen. Standard bleek in Sclessin te sterk te zijn voor de landskampioen. Blauw-zwart dreigt nu de leidersplaats kwijt te spelen aan Racing Genk.

Ivan Leko vond het na de wedstrijd jammer dat Club verloor, maar kon zich wel neerleggen bij die eerste nederlaag. Standard was gewoon sterker vandaag en dan viel er weinig af te dingen op die mooie zege van de Luikenaars. Leko zag wel dat Standard sterker was in de duels en meer grinta toonde. Dat maakte volgens hem dan ook het verschil vanavond.

“Uiteraard houd ik een slecht gevoel over. Als je verliest overheerst dat gevoel altijd. Ze waren wel beter. In de tweede helft hadden we enkele situaties waar we 2-2 konden maken, maar dat lukte dan niet. In begin was er een verschil in energie en intensiteit. Standard won alle duels en in Luik moet je gewoon sterk zijn. Dat ontbrak bij ons vandaag. Ik ben teleurgesteld omdat we verliezen, maar op basis van de eerste tien speeldagen kan ik wel tevreden terugkijken.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024