'Lior Refaelov wordt opnieuw geslachtofferd door Vincent Kompany'

'Lior Refaelov wordt opnieuw geslachtofferd door Vincent Kompany'
Zaterdag 04 december 2021 - 11:30   I   door Redactie

Anderlecht neemt het morgen op tegen Zulte Waregem. Na twee overwinningen is de druk wat van de ketel bij Vincent Kompany, maar in de beker tegen Seraing had paars-wit het wel heel moeilijk. Het stond na 17 minuten al 2-0 in het krijt bij de promovendus. Er moet iets veranderen.

"We zijn al een paar keer zwak aan de wedstrijd begonnen, zeker op Seraing", beaamt Vincent Kompany in Het Laatste Nieuws. Door een domme fout van Magallán en onstuimig inkomen van Refaelov in het strafschopgebied moesten ze al vroeg achtervolgen. Anderlecht trok de overwinning wel nog over de streep na penalty's, maar het was toch bibberen voor Kompany en co.

Als het nu jonge knapen waren die de domme strafschopovertredingen maakten, zou Kompany het nog kunnen steken op de leeftijd. "Jeugdzondes kan ik het niet noemen," zei hij, "want het waren twee van onze meest ervaren spelers die de penaltyfouten maakten." El Hadj viel niet onaardig in, dus het lijkt erop dat Refaelov opnieuw genoegen zal moeten nemen met een plaats op de bank.

Poll: Zou jij morgen starten met Refaelov als je trainer was?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  Seraing

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022