Lokeren en Waasland-Beveren delen de punten na turbulente wedstrijd

Lokeren en Waasland-Beveren delen de punten na turbulente wedstrijd
Zaterdag 16 december 2017 - 22:34   I  

Lokeren kreeg vanavond revelatie Waasland-Beveren over de vloer. De mannen van Peter Maes staan griezelig dicht bij de laatste plaats en kunnen dus elk punt gebruiken.

Het werd een wedstrijd met veel strijd en met veel suspens. Het goede voetbal dat we normaal van Waasland-Beveren te zien krijgen, zagen we vanavond slechts sporadisch. Lokeren kon vaak gewoon niet beter.

Giet daar dan nog eens het derby-sausje overheen en dan weet u alvast dat de potten weleens kunnen overkoken. Zo gebeurde ook, toen de wedstrijd net na rust even werd stilgelegd. De fans van de bezoekers gooiden namelijk enkele bekertjes op het veld en de Wase derby werd even stilgelegd.

Nadien kregen we wel doelpunten te zien. Een schot van Ampomah week af en caprioleerde in doel. Kort daarna hingen de bordjes alweer gelijk dankzij Söder. Beide ploegen kregen nog wat kansjes, maar scoren lukte niet meer.

Met het gelijkspel schieten beide ploegen zo weinig op. Lokeren blijft in de kelder van het klassement sukkelen, terwijl Waasland-Beveren maar niet dichter bij de top 6 geraakt.

Poll: Haalt Waasland-Beveren Play-Off I?

TAGS  I  Lokeren  I   Waasland-Beveren

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024