Lokeren groepswinnaar na zege tegen Beerschot Wilrijk

Zaterdag 12 mei 2018 - 21:45   I

Vanavond kon de beslissing al vallen in groep B van play-off 2. Lokeren kon de groepszege pakken als het zelf won thuis tegen Beerschot Wilrijk (en Antwerp niet won van STVV). Dat gebeurde ook, waardoor Lokeren zich mag opmaken voor de finale van play-off 2.

Lokeren-Beerschot Wilrijk 4-2

Lokeren leek de wedstrijd al snel in een definitieve plooit te leggen. Cevallos en Hupperts zorgden al na tien minuten voor de dubbele voorsprong. Toch kwam Beerschot Wilrijk terug in de wedstrijd door een strafschopdoelpunt van Tom van Hyfte en een doelpunt kort na de rust van Octavio. Lokeren ging vol voor de aanval en dat loonde ook. Romo werkte de bal in zijn eigen doel, waardoor Lokeren alsnog won. In het slot maakt Soder er nog 4-2 van.

Antwerp-STVV 1-2

Antwerp wist wat het moest doen, maar kwam in de eerste helft op achterstand. Legear legde de bal enig mooi over Bolat. Iets later werd zwak verdedigen afgestraft door Chuba Akpom. Jaadi maakte nog 1-2 kort na de rust. Antwerp kwam nadien wel en kreeg ook heel wat kansen, maar scoren lukte niet meer.

Eupen-KV Oostende 0-4

Voor beide ploegen stonden er niets meer op het spel, maar KV Oostende ging er toch nog vol voor. Het werd dan ook een doelpuntenfestijn voor de Kustboys. Zivkovic, Musona, Reaeian en Gano maakten er 0-4 van.

Poll: Maakte Lokeren indruk?

TAGS  I  Eupen  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  STVV  I  Lokeren  I  Beerschot Wilrijk