Lokeren kaapt doelwit voor de neus van Club Brugge weg

Lokeren kaapt doelwit voor de neus van Club Brugge weg
Maandag 06 augustus 2018 - 20:00   I  

Club Brugge probeert zich al een tijdje te versterken met Djordje Jovanovic. De 19-jarige Serviër staat te boek als een groot talent en kon op heel wat buitenlandse interesse rekenen. Hij koos uiteindelijk voor een Belgisch avontuur, maar niet voor Club Brugge. Lokeren kaapte de aanvaller namelijk weg voor de neus van de landskampioen.

Club Brugge trok al een hele poos aan de mouw van Jovanovic, die bij Partizan Belgrado op de loonlijst stond. Blauw-zwart bracht een officieel bod uit, maar bereikte geen akkoord met Partizan. Ook Standard wilde zich versterken met Jovanovic.

"De Servische jeugdinternational Djordje Jovanovic verlaat de Servische topclub Partizan Belgrado. De talentvolle spits tekende zonet een contract van één jaar+ optie op een extra jaar bij Sporting Lokeren." Dat maakte Lokeren op de website bekend.

"Basisspeler worden"

De nieuwste aanwinst van Lokeren is erg tevreden met zijn transfer. “De Belgische competitie heeft een uitstekende naam, over heel Europa, denk ik. Ik wil een stap vooruit zetten in mijn carrière en dus kwam België in het vizier. Ik wil ook een ploeg waar ik behoorlijke kansen heb om als basisspeler te fungeren en zo is Lokeren uiteindelijk uit de bus gekomen. Ik sta te popelen om aan de slag te kunnen”

TAGS  I  Lokeren  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024