Lombaerts haalt stevig uit naar Martinez: "Zo is het gegaan"

Lombaerts haalt stevig uit naar Martinez:
Woensdag 13 juni 2018 - 08:12   I  

Roberto Martinez maakte onlangs zijn definitieve WK-selectie bekend en had daarin geen plaats voor Nicolas Lombaerts. Dat de verdediger van KV Oostende een kruis zou moeten maken over het wereldkampioenschap in Rusland was al vrij snel duidelijk. De ex-speler van Zenit Sint-Petersburg had al vrij snel door dat hij niet in de plannen van de bondscoach paste.

“Het doet wel pijn”, geeft Lombaerts toe in een gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik wist wel: 33 jaar, dat wordt kantje boord. Maar het steekt. Omdat het in Rusland is, maar vooral omdat ik er niet bij ben. Mocht het elders zijn geweest, had ik het slechts een klein beetje minder erg gevonden."

Tribune

Lombaerts had naar eigen zeggen meteen door dat er iets niet klopte teon Martinez overnam. "Ik heb nooit helemaal in de bovenste schuif van Martinez gelegen. Al vanaf dag één hoorde ik het donderen in Keulen. Ik zat meteen in de tribune", hekelt de KVO-speler de keuzes van de bondscoach.

"Ik speelde vervolgens meer bij Zenit, terwijl me net een gebrek aan speeltijd werd verweten, maar toch zat ik weer in de tribune. Dat was een teken aan de wand. Ik wist dat het moeilijk zou worden, waar ik ook speelde. Als een trainer het niet voor je heeft, dan is dat zo, hé.”

Poll: Had Lombaerts erbij moeten zijn?

TAGS  I  Lombaerts  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024