‘Lopetegui overhandigt verlanglijst aan Real Madrid en vraagt deze 5 kleppers’

‘Lopetegui overhandigt verlanglijst aan Real Madrid en vraagt deze 5 kleppers’
Woensdag 13 juni 2018 - 10:29   I  

Dinsdag raakte bekend dat Julen Lopetegui de nieuwe trainer van Real Madrid. De Spaanse bondscoach volgt na het WK in Rusland de opgestapte Zinédine Zidane op in het Santiago Bernabéu. Lopetegui moet Spanje dan wel eerst nog naar de wereldtitel zien te loodsen, achter de schermen is hij ook al volop bezig met zijn nieuwe job.

Don Balon weet dat Lopetegui alvast een verlanglijst met daarop zijn gewenste versterkingen overhandigde aan Real Madrid-voorzitter Florentino Perez. De kersverse trainer van De Koninklijke heeft vijf kleppers op het oog die de huidige selectie van de Champions Leaguewinnaar beter kunnen maken.

Eén ding is meteen duidelijk: Lopetegui mikt héél hoog. De opvolger van Zidane wil iedere linie versterken met minstens één grote naam. David De Gea (Manchester United), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), José Giménez (Atlético Madrid), Thiago Alcantara en Robert Lewandowski (beiden Bayern München) zijn de vijf spelers die een telefoontje van Lopetegui zelf of voorzitter Perez mogen verwachten.

Neymar

Een grote naam die ontbreekt op het verlanglijstje van Lopetegui, is die van Neymar. De Spaanse oefenmeester staat niet weigerachtig tegenover de komst van de Braziliaanse ster, maar beseft nu al dat Neymar deze zomer weghalen bij Paris Saint-Germain quasi onbegonnen werk is.

Poll: Welke van deze vijf spelers moet Real Madrid zéker halen?

TAGS  I  Lopetegui  I  Real Madrid  I  Neymar  I  Lewandowski  I  Thiago  I  Odriozola  I  Giménez  I  De Gea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024