Luc Nilis gaat opmerkelijk nieuw avontuur aan

Luc Nilis gaat opmerkelijk nieuw avontuur aan
Vrijdag 11 mei 2018 - 21:45   I  

Luc Nilis was in zijn tijd één van de meest gevreesde spitsen. Bij Anderlecht, PSV en de Rode Duivels schitterde de aanvaller voordat een lelijke blessure in Engeland roet in het eten gooide. De laatste jaren was Nilis actief bij één van de clubs van zijn hart, PSV. Nu verlaat Nilis de Nederlandse topclub en gaat voor een avontuur bij VVV-Venlo.

De voormalig Rode Duivel was jaren actief als individueel coach voor de aanvallers van de A-selectie, Jong PSV, PSV Onder-19 en Onder-17. Nu gaat Nilis aan de slag als assistent-trainer bij VVV-Venlo.

"Wij hadden Luc graag behouden, maar uit respect voor zijn verdiensten bieden we hem de ruimte om naar VVV-Venlo te vertrekken", laat technisch manager Marcel Brands weten. Nilis zelf wil zich vooral toelichten tot een eerste elftal.

"VVV heeft me een andere rol aangeboden en ik denk dat die me ook wel ligt. Natuurlijk zal PSV voor mij altijd speciaal blijven. Als lid van Legendary PSV blijf ik mijn wedstrijdjes in het rood-wit spelen. Deze club zit in mijn hart", aldus Luc Nilis.

Poll: Goede uitdaging voor Luc Nilis?

TAGS  I  Nilis  I  PSV

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024