Lukaku maakt uitgerekend bij start van het WK groot nieuws bekend

Lukaku maakt uitgerekend bij start van het WK groot nieuws bekend
Donderdag 14 juni 2018 - 20:00   I  

Romelu Lukaku heeft donderdagavond groot nieuws bekendgemaakt. Op de dag dat het WK in Rusland van start ging en het gastland Saudi-Arabië meteen een 5-0-oplawaai verkocht, liet Lukaku weten dat de knoop over zijn voetbalschoenen doorgehakt is.

Lukaku heeft eindelijk een niet schoenenleverancier beet. Sinds zijn transfer naar Manchester United speelde Big Rom afwisselend met schoenen van Adidas, Nike en Puma. De spits had geen vaste schoensponsor meer omdat hij niet tevreden was over wat hem aangeboden werd.

Maar nu, vlak voor de eerste WK-wedstrijd van de Rode Duivels, heeft Lukaku een nieuwe schoenleverancier te pakken. De Duitse sportgigant Puma zal Lukaku vanaf heden van schoenen voorzien.

Dat Lukaku zich goed voelt in de schoenen van Puma, is duidelijk. Afgelopen maandag droeg de spits Puma's en scoorde hij nog twee keer tegen Costa Rica. "Ik ben heel blij dat ik kan aankondigen dat mijn langverwachte schoenendeal met Puma is", aldus de Rode Duivel.

"Ik kijk ernaar uit om samen te werken met een merk dat me zowel op als naast het veld aan succes kan helpen bij Manchester United en de Rode Duivels", besloot Lukaku.

Poll: Maakte Lukaku de juiste keuze?

TAGS  I  Lukaku  I  Puma  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024