Makelaar vertelt wat er misliep tussen Siebe Schrijvers en Racing Genk

Makelaar vertelt wat er misliep tussen Siebe Schrijvers en Racing Genk
Donderdag 12 juli 2018 - 13:50   I  

Siebe Schrijvers is volgend seizoen niet meer in Limburg te bewonderen, maar wel in West-Vlaanderen. Na jaren trouwe dienst koos Schrijvers voor een avontuur bij Club Brugge, waar ze het jonge talent met open armen mochten ontvangen.

Racing Genk wilde graag verder met Schrijvers, want daar zijn ze overtuigd van zijn kwaliteiten. Overtuigen kon hij vorig seizoen niet en daarom zat hij vaker dan hem lief was op de bank. Volgens Nico Vaesen, zijn makelaar, was dat dan ook het grootste probleem. Ze bleven wel beweren dat ze in hem geloofden, maar dat werd niet vertaald in speelminuten.

"Als je een eigen talent wilt overtuigen om te blijven, moet je ook signalen uitsturen dat je dat méént. Zo’n speler in de tribune zetten is op zo’n moment niet het juiste signaal. Toen hebben we een knop omgedraaid", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Even geduld

Racing Genk deed er dan nog een schep bovenop door Schrijvers ook nog eens een deadline op te leggen. Als Genk iets geduldiger was geweest, speelde Schrijvers misschien wel nog bij Racing Genk. "Zonder die deadline hadden Siebe en zijn familie best nog wat willen wachten, om te zien wat er met Pozuelo gebeurde: blijft die of gaat die weg? Want na dertien jaar voelde Siebe zich een echte Genkie. Zijn vader en moeder zijn altijd Genksupporter geweest."

Poll: Had Racing Genk hem meer kansen moeten geven?

TAGS  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Schrijvers

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024