'Man United is niet de enige club die droomt van Zidane'

'Man United is niet de enige club die droomt van Zidane'
Dinsdag 11 september 2018 - 13:25   I  

José Mourinho ligt al een tijdje onder vuur bij Manchester United. Het is maar de vraag of ‘The Special One’ het seizoen uitdoet op Old Trafford. Het bestuur van United zou achter de schermen zelfs al op zoek zijn naar een nieuwe toptrainer. Zinédine Zidane zou topkandidaat zijn en wil zelf ook graag opnieuw aan de slag.

Zizou wordt al enkele weken nadrukkelijk in verband gebracht met een verhuis naar Manchester United. Nu heeft de Franse oefenmeester die Real Madrid de voorbije drie seizoenen iedere keer naar de eindzege in de Champions League leidde die geruchten nog wat extra gevoed.

In een gesprek met TVE liet Zidane zich ontvallen dat hij snel opnieuw aan de slag wil. “Het spreekt voor zich dat ik snel weer ergens trainer zal zijn. Ik ben graag trainer en ik zit al mijn hele leven in het voetbal”, aldus de Fransman. Bij Manchester United zullen ze het graag horen dat hun topkandidaat om Mourinho op te volgen graag weer aan de slag wil gaan.

Update 11/9 - 13:25

Manchester United is niet de enige ploeg die Zidane op het verlanglijstje heeft staan. Zo zou ook PSG nog steeds rekening houden met zijn komst. Thomas Tuchel moet daar een knalseizoen hebben, of anders zou het voor hem wel eens snel gedaan kunnen zijn in Parijs. De ambities zijn er torenhoog en het is geen geheim dat PSG de Champions League wil winnen. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Zidane. Die zal wel nog even moeten wachten op zijn kans.

Poll: Zou Zidane een goede coach zijn voor Manchester United?

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024