Man United start met zege ondanks grote misser Lukaku

Vrijdag 10 augustus 2018 - 22:51   I   door Redactie

Manchester United is aan het nieuwe seizoen begonnen met een verdiende zege tegen Leicester City. Man U won met 2-1 en mist zijn start dus niet.

Al in de eerste minuut kreeg Man United een strafschop. De nieuwe aanvoerder, Paul Pogba, zette die penalty feilloos om. Bij Man U waren de Belgen Lukaku en Fellaini op de bank begonnen. De Belgische Braziliaan Andreas Pereira stond wel in de basis.

Toch deed Leicester het niet onaardig en Man United had een fantastische De Gea nodig om overeind te blijven. In de tweede helft mochten zowel Lukaku als Fellaini invallen. Lukaku kreeg een unieke kans op de 2-0, maar oog in oog met Kasper Schmeichel trapte hij nog op de Deense doelman. Wat later besliste Luke Shaw wel de wedstrijd. In blessuretijd maakte Jamie Vardy de aansluitingstreffer nog.