Manchester United-ster dient officieel transferverzoek in: 'Ik wil weg'

Manchester United-ster dient officieel transferverzoek in: 'Ik wil weg'
Donderdag 14 juni 2018 - 09:10   I  

José Mourinho zal zich vanmorgen ongetwijfeld even in zijn koffie verslikt hebben. Eén van zijn meest begenadigde aanvallers, Anthony Martial (22), heeft een transferverzoek ingediend bij het bestuur. De Fransman wil vaker aan spelen toekomen en daarom andere oorden opzoeken.

Het is de zaakwaarnemer van Martial, Philippe Lamboley, die de bal aan het rollen bracht: “We hebben Anthony’s opties bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om Manchester United te verlaten. Anthony wil weg bij Manchester United”, kon Lamboley niet veel duidelijker zijn tijdens een gesprek met het Franse RMC.

“Er zijn meerdere redenen die meespeelden in zijn beslissing, maar het is nu nog te vroeg om het daarover te hebben. Anthony zal hier later wel op terugkomen”, voegde Lamboley er nog aan toe.

Waar Martial volgend seizoen zal spelen, is nog niet duidelijk. “Anthony heeft een duidelijk idee over zijn toekomst, maar Manchester United heeft het laatste woord. Eén ding is zeker: heel wat ploegen zouden zich graag met Anthony Martial versterken.”

Poll: Had Martial meer speelminuten moeten krijgen bij Manchester United?

TAGS  I  Martial  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024