Mannaert is heel duidelijk over probleem tussen Leko en Vormer

Mannaert is heel duidelijk over probleem tussen Leko en Vormer
Maandag 05 november 2018 - 20:36   I  

Club Brugge is opnieuw op de goede weg. Na een ruime zege tegen KV Oostende (4-0) volgde een gelijkspel op het veld van leider KRC Genk (1-1). Toch is niet alles peis en vree bij blauw-zwart...

Ruud Vormer, de kapitein van Club Brugge, zat de voorbije twee wedstrijden op de bank. Na afloop van de match in Genk uitte de Nederlander zijn ongenoegen. En op die manier zorgt hij toch voor wat onrust in de kleedkamer.

"Vormer zit in een mindere periode, Ivan Leko zette hem terecht op de bank", zegt Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine. "Er loopt trouwens geen enkele coach rond die een speler naast de ploeg zet waarvan hij denkt dat die een meerwaarde kan zijn."

"Vormer begrijpt het niet"

"Vormer begrijpt zelf niet waarom hij op de bank zit, maar dat doet geen enkele bankzitter. Ergens toont dat ook wel een gezonde instelling", besluit Sys.

Update 5/11 - 20:36

Vincent Mannaert, de CEO van Club Brugge, maakt zich in een gesprek met Sporza alleszins geen zorgen over de mindere vorm van Vormer. Hij moet toch nog geen brandjes blussen. "Neen. Leko en Vormer zijn allebei winnaars en ervaren genoeg om daar een oplossing aan te geven."

Ondertussen floreert Mats Rits wel. "Dat toont dat er veel concurrentie is en dat een aantal van de nieuwe jongens het goed doet. Maar ik ben ervan overtuigd dat Ruud daar op een heel goeie manier zal op reageren en zal terugknokken", besluit Mannaert.

Poll: Moet Vormer opnieuw in de ploeg staan?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024