Marc Coucke doet wilde plannen met Anderlecht uit de doeken

Marc Coucke doet wilde plannen met Anderlecht uit de doeken
Dinsdag 15 mei 2018 - 09:55   I  

Marc Coucke is nu al enkele maanden aan de slag bij RSC Anderlecht. De Belgische zakenman wil de Brusselse club hélemaal naar zijn hand zetten en zo snel mogelijk aanknopen met successen. Coucke staat ook voor transparantie en daarom gaat hij zijn wilde plannen met paars-wit zo snel mogelijk uit de doeken doen.

"Op woensdag 23/05 stelt voorzitter Marc Coucke zijn beleidsplan voor RSC Anderlecht voor! Benieuwd wat hij te zeggen heeft? Stel je vraag aan de voorzitter op qlic.it/473575 en wie weet krijg jij dan wel een uitnodiging voor deze persconferentie", liet Anderlecht dinsdagvoormiddag via zijn officiële kanalen weten.

Het is een publiek geheim dat Coucke enorm ambitieus is. Bij KV Oostende botste hij op de limieten van een gezonde subtopper en daarom besliste hij eind 2017 maar om een bod uit te brengen op Anderlecht. Ondanks hevige concurrentie uit verschillende hoeken haalde Coucke zijn slag thuis en ondertussen is hij de nieuwe baas van paars-wit. Coucke liet onlangs nog verstaan dat hij graag het voorbeeld van andere ambitieuze clubs als Red Bull Salzburg en FC Basel wil volgen. Benieuwd of dat zal lukken.

Poll: Geloof jij in de aanpak van Coucke?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024