'Marc Coucke duwde Siebe Schrijvers in de handen van Club Brugge'

'Marc Coucke duwde Siebe Schrijvers in de handen van Club Brugge'
Donderdag 12 juli 2018 - 15:45   I  

Siebe Schrijvers is volgend seizoen niet meer in Limburg te bewonderen, maar wel in West-Vlaanderen. Na jaren trouwe dienst koos Schrijvers voor een avontuur bij Club Brugge, waar ze het jonge talent met open armen mochten ontvangen.

Club Brugge was niet de enige Belgische topclub die zich wilde versterken met Siebe Schrijvers. Eigenlijk toonde elke topclub wel interesse in het jonge talent. Alleen bleek Club Brugge de ploeg die hem het het liefste binnen wilde halen.

Anderlecht wilde zich ook versterken met Schrijvers, maar Marc Coucke wilde geen drie miljoen op tafel leggen voor Schrijvers. Op die manier kreeg Club Brugge dan ook vrij spel en mocht Vanhaezebrouck de komst van Schrijvers vergeten.

“Zo weet ook Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck perfect wat de Limburgse spits kan. Alleen lette de club, die net overgenomen was, in deze fase op de centen. Kortom: Luc Devroe en Hein wilden Siebe graag, maar 3 miljoen wilde Marc Coucke evenmin betalen."  Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Gaat Anderlecht zich dit nog beklagen?

TAGS  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Coucke  I  Schrijvers

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024