'Marc Coucke is kwaad op Leander Dendoncker'

'Marc Coucke is kwaad op Leander Dendoncker'
Dinsdag 07 augustus 2018 - 07:26   I   door Redactie

Leander Dendoncker weigerde een transfer van 19,6 miljoen euro naar Olympique Marseille. Volgens Het Nieuwsblad is dat flink aangekomen bij Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Hij had dat fraai bedrag graag op de bankrekening van Anderlecht zien overgemaakt worden. Anderlecht had er immers al rekening mee gehouden dat Dendoncker sowieso zou vertrekken.

"Het valt te begrijpen dat Marc Coucke erg ontgoocheld en zelfs boos is. Hij nam de miljoenentransfer van Dendoncker al op in de begroting om het budget in evenwicht te krijgen en ziet nu plots miljoenen door zijn vingers glippen. In de winter had Coucke nog het liefst dat Dendoncker zou blijven, maar nu rekent hij wel op een vertrek", aldus Het Nieuwsblad.

Anderlecht wil minstens 15 miljoen euro voor Dendoncker. Het wordt zoeken naar een club die dat wil betalen voor de Rode Duivel. Intussen is men behoorlijk nerveus bij de entourage van Dendoncker. De transfermarkt in Engeland sluit over twee dagen al. Ook Anderlecht wordt onder druk gezet om de prijs te drukken. Daarnaast laat men bij de clan Dendoncker de optie open om tot Nieuwjaar te blijven. Hij heeft immers nog een contract tot 2021.

Crystal Palace

"Dat zien de Brusselaars liever niet gebeuren. Zij blijven hopen dat Christophe Henrotay (makelaar, red.) met een oplossing komt. Hij onderhandelt momenteel met Crystal Palace, dat 15 miljoen wil betalen, en heeft nog een andere Engelse club - Wolverhampton wordt genoemd - achter de hand", aldus HNB.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024