Martinez adviseert Van Crombrugge over volgende stap én Ajax

Martinez adviseert Van Crombrugge over volgende stap én Ajax
Dinsdag 15 mei 2018 - 12:46   I  

Doelman Van Crombrugge is erg gewild op de transfermarkt. De goalie van Eupen kan rekenen op interesse van zowel Club Brugge als Anderlecht. Op het gala van de Profvoetballer van het Jaar praatte bondscoach Roberto Martinez met Van Crombrugge.

“Het was een interessant gesprek”, laat Van Crombrugge weten tegenover het Duitstalige Grenz Echo. “Hij vroeg hoe het met me was en waarom hij me al een paar weken niet meer heeft zien spelen. Ik heb hem uitgelegd dat de club Boubacar (Niasse, red.) een kans wil geven en dat ik geen onnodige risico’s wil nemen met zicht op een hopelijke transfer.”

Martinez vond zelf ook dat dit het moment was voor mij om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Hij raadde me aan om mijn tijd te nemen en te kiezen voor een club waar ik zeker zal spelen. Hij wist dat ik vorig seizoen Ajax heb afgewezen en vond dat ik daar de juiste keuze heb gemaakt. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik speel. Volgens hem zal die transfer sowieso wel komen. Ik hoop dat hij gelijk heeft.”

Het komende WK in Rusland is niet aan bod gekomen. “Over het WK hebben we niet gesproken. Ik heb hem alleen veel succes gewenst in Rusland”, aldus Van Crombrugge. Waar de 25-jarige doelman volgend jaar speelt valt nog af te wachten. Anderlecht lijkt vol voor Mats Sels te willen gaan terwijl Club Brugge naarstig op zoek is naar een betrouwbare sluitpost.

Poll: Van Crombrugge heeft er goed aan gedaan Ajax af te wijzen?

TAGS  I  Martinez  I  Van Crombrugge  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024