Martinez onder de indruk: "Zij kunnen de verrassing van dit WK zijn"

Martinez onder de indruk:
Zondag 10 juni 2018 - 23:00   I  

Verschillende Rode Duivels spraken al uit dat ze wereldkampioen willen worden in Rusland, maar bondscoach Roberto Martinez blijft liever voorzichtig. De Spanjaard liet optekenen dat ons land niet naar het WK trekt met de eindzege als doelstelling. Dat Martinez zo op zijn hoede is, heeft te maken met onze tegenstanders in de poule.

Van Panama is niemand bang, terwijl de match tegen Engeland een krachtmeting wordt. In principe zou Tunesië geen obstakel mogen zijn voor onze Rode Duivels, maar daar is Martinez blijkbaar toch nog niet zo zeker van.

Het Afrikaanse land verloor met het kleinste verschil van Spanje, straks toch één van de grote favorieten voor de wereldtitel. “Ik heb de wedstrijd gezien en voor mij is het geen verrassing dat Tunesië het zo goed heeft gedaan. In mijn ogen verdienden ze zelfs de overwinning. Ze hebben Spanje verplicht om hun tactische systeem om te gooien", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Martinez.

Verrassing

“Er zit echt veel beweging in hun 4-3-3 en daarnaast creëren ze ook veel diepgang", ging de bondscoach verder. "Dat bewezen ze met hun gelijkspel tegen Portugal. Neen, voor mij was Spanje-Tunesië eerder een bevestiging van wat ik al wist en dat is dat Tunesië één van de verrassingen van dit WK kan zijn.”

Poll: Denk jij dat Tunesië gaat verrassen?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Tunesië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024