Martinez over probleem met Dries Mertens: "Zal niet lukken"

Martinez over probleem met Dries Mertens:
Donderdag 14 juni 2018 - 19:27   I  

Maandag spelen onze Rode Duivels hun eerste poulewedstrijd op het WK in Rusland. De voorbereiding op die wedstrijd werd al een paar keer verstoord. Zo was er veel te doen omtrent de niet-selectie van Radja Nainggolan, het matrassenverhaal en nu ook de discussie over de portretrechten van de spelers.

Zo is er een probleem met Dries Mertens, die voorlopig weigert om zijn krabbel onder de overeenkomst over de portretrechten te zetten. Iets wat de Belgische Voetbalbond (KBVB) stilaan irriteert.

Toch wilde Roberto Martinez daar geen al te groot probleem van maken. “Dat zal de wedstrijden niet beïnvloeden. Het is iets wat al twee jaar aan de gang is, maar dit gaat ons niet afleiden. Dit is geen matrasgate. Er is geen enkel verhaal dat ons kan afleiden", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de bondscoach.

"Ik heb geslapen als een roos"

Dat Martinez goedgezind was, was wel duidelijk. Er kon zelfs een grapje over zijn matras af. “Je bent niet de eerste die me dit vandaag vraagt (lacht). Ik kan jullie verzekeren: ik heb geslapen als een roos.”

Poll: Denk jij dat dit verhaal de Rode Duivels kan afleiden?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Mertens

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024