'Matz Sels klopt aan bij Marc Coucke met deze opvallende wens'

'Matz Sels klopt aan bij Marc Coucke met deze opvallende wens'
Dinsdag 12 juni 2018 - 06:35   I  

Anderlecht kon dit seizoen rekenen op een betrouwbare Matz Sels, die vaak de man van de wedstrijd werd voor paars-wit. Het is dan ook logisch dat Anderlecht de doelman definitief wil binnenhalen. Het avontuur van Sels bij Newcastle leek namelijk ten einde.

Matz Sels wil ook graag naar Anderlecht, maar hij wil dat de deal deze week nog in orde komt. De reden is eenvoudig: Anderlecht hervat maandag de trainingen en Sels wil er meteen staan. Dat gaat niet als de transfer van Newcastle nog niet is afgerond.

Normaal gezien komt de transfer van Sels deze week in orde, maar dat betekent niet dat Anderlecht geen nieuwe doelman meer zal aantrekken. Vanhaezebrouck is namelijk dol op een nieuwe doelman, wat dan weer slecht nieuws is voor Frank Boeckx.

Nieuwe pikorde

"Sels begint als logische nummer 1, maar RSCA onderhandelt ook over ­Thomas ­Didillon. Deze 22-jarige Franse ­keeper van 1,93 meter speelde vorig seizoen 10 keer mee bij Metz en werd eerder uitgeleend aan Seraing. Hij was zes keer Frans belofte­international en Vanhaezebrouck dicht hem veel potentieel toe. De eventuele komst van ­Didillon staat los van de fysieke paraatheid van Frank Boeckx na zijn hernia, maar Boeckx zal in principe een trapje ­dalen in de rangorde." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Is Anderlecht met deze drie doelmannen voldoende gewapend voor het nieuwe seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Newcastle  I  Sels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024