Messi kondigt afscheid al aan: “Te veel verschillen met de pers”

Messi kondigt afscheid al aan: “Te veel verschillen met de pers”
Zondag 10 juni 2018 - 19:00   I  

Lionel Messi kondigde twee jaar geleden al eens zijn afscheid aan bij de Argentijnse nationale ploeg maar kwam al snel terug op die beslissing. Toch ziet het er naar uit dat de superster niet lang meer zal doorgaan bij Argentinië. Eerst wil Messi nog wel schitteren op het WK in Rusland met Argentinië.

De wereldster van Barcelona verloor met de Argentijnse nationale ploeg maar liefst drie finales. Tweemaal op de Copa America en één keer verloor het een WK-finale van Duitsland. "Het feit dat we drie finales hebben verloren, heeft geleid tot wat verschillen van inzicht met de Argentijnse pers. We kijken anders aan tegen wat het betekent om een finale te bereiken. Dat is niet makkelijk. We verdienen waardering voor het bereiken van drie finales”, laat Messi weten tegenover Sport.

"Het klopt dat het belangrijk is om ze te winnen, maar het is niet makkelijk om er te komen.” Messi hint ook naar een nieuw afscheid. "Ik weet het niet. Het hangt ervan af hoe we gaan presteren en hoe het toernooi eindigt." Komend WK in Rusland wil het dribbelwonder alleszins schitteren met de nationale ploeg. “Er zijn veel zeer goede spelers op het WK, maar wij hebben ook spelers die elk ander land zou willen hebben. We zijn op niemand jaloers."

Poll: Moet Messi na het WK nog doorgaan bij de Argentijnse nationale ploeg?

TAGS  I  Messi  I  Argentinie  I  WK

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024