'Messi ligt zwaar overhoop met Barcelona, toptransfer in de maak'

'Messi ligt zwaar overhoop met Barcelona, toptransfer in de maak'
Woensdag 16 mei 2018 - 13:42   I  

Lionel Messi is al járen de belangrijkste speler van FC Barcelona. De clubleiding doet er alles aan om de Argentijn tevreden te houden, maar nu liggen beide partijen toch flink overhoop. De reden daarvoor is... Luis Suarez. Barça wil de Uruguayaanse aanvaller verkopen, maar Messi is van mening dat zijn maatje in Camp Nou moet blijven.

De Spaanse journalist Eduardo Inda bracht het nieuws naar buiten bij El Chiringuito. "Bij het bestuur van Barcelona geloven ze dat Suarez een slechte invloed heeft op Messi. Bovendien is er ook nog eens het feit dat Suarez in januari van volgend jaar 32 jaar wordt. En hij is ook nog eens één van de schuldigen voor de vroege uitschakeling in de Champions League. Hij scoorde amper twee keer in zijn laatste achttien Champions League-wedstrijden", klinkt het keihard.

"De meerderheid van het Barcelona-bestuur heeft het dan ook gehad met Suarez. Er is echter één probleem, want Suarez is de beste vriend van Messi", gaat Inda verder. Don Balon meldt dan weer dat Messi en Barcelona serieus overhoop liggen omwille van deze zaak. De Argentijn wil dat Suarez in Camp Nou blijft, maar het bestuur zou liever een jongere ster zoals Antoine Giezmann binnenhalen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Naar alle verwachtingen zal het bestuur van Barcelona zijn slag thuishalen en Suarez verkopen. Ondanks het feit dat de spits niet zijn beste seizoen achter de rug heeft, scoorde hij toch maar mooi 25 keer in La Liga. Enkele andere grote clubs hopen nu al dat ze Suarez kunnen wegplukken bij Barça. Zo zou onder meer Chelsea geïnteresseerd zijn.

Poll: Moet Suarez bij Barcelona blijven?

TAGS  I  Suarez  I  Messi  I  Barcelona

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024