Meteen commotie na titel Club Brugge: "Dit is niet voor herhaling vatbaar"

Meteen commotie na titel Club Brugge:
Maandag 14 mei 2018 - 06:17   I  

Club Brugge mag de champagne eindlijk laten knallen. De ploeg van Ivan Leko pakte de Belgische landstitel, maar dat had ondanks een uitstekende reguliere competitie heel wat voeten in de aarde. In play-off 1 was er onder meer de VAR die alles nog wat spannend maakte...

"De landstitel is tijdig beslist. Een mens heeft er op de duur zijn buik van vol, van alle zin en onzin van de refs en hun VAR", steekt Stephan Keygnaert, Chef Voetbal bij Het Laatste Nieuws van wal in de krant.

"Bart Verhaeghe vreesde onderweg dat het circus één welbepaalde club favoriseerde, maar hij heeft gisteravond kunnen vaststellen dat het ganse scheidsrechterskorps overloopt van onkunde. Hoe krijg je het als scheidsrechter voor elkaar om te oordelen dat Ruud Vormer uit zijn handsbal die leidde naar het doelpunt van Jelle Vossen geen voordeel haalde?"

"Van Club Brugge over Anderlecht en Standard tot AA Gent en Racing Genk - élke ploeg is in deze play-offs wel eens slachtoffer én begunstigde geweest. Zo een arbitrale chaos is niet voor herhaling vatbaar", concludeert Keygnaert.

Poll: Ben jij voorstander van de VAR?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Videoref  I  Van Driessche

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024