Meunier doet opmerkelijke uitspraak over zijn concurrent: "Dat zou goed zijn voor ons beiden"

Meunier doet opmerkelijke uitspraak over zijn concurrent:
Donderdag 29 december 2016 - 14:02   I  

Bij PSG speelt Thomas Meunier meer dan verwacht. Hij schaadt het vertrouwen van zijn coach niet, want hij rijgt de uitstekende prestaties aan elkaar.

Meunier zelf was ook verrast. "Aanvankelijk was ik eerder een noodplan. Ik ben een beetje verrast door de speeltijd die ik al kreeg", vertelt hij aan RTBF. "Uiteindelijk heb ik mooie stappen gezet, meerbepaald dankzij het vertrouwen van de staf. Ik kreeg kansen in de beker, de competitie en de Champions League. Ik kon mijn kwaliteiten tonen en dat was dikwijls positief. Ik ben blij met mijn eerste maanden bij PSG en hoop dat dat gaat blijven duren. Ik zit aan vier goals en vier assists in alle competities. Niet slecht voor iemand die geen onbetwistbare titularis is. Ook van de vedetten rondom mij kan ik alleen leren."

Meunier is op de rechtsback normaal gezien geen eerste keuze. Hij speelde echter vaak door de afwezigheid van zijn concurrent, de Ivoriaan Serge Aurier. Die zal in januari bovendien nog langer afwezig zijn door de Africa Cup. Van Meunier mag Aurier nog een tijdje wegblijven. "Ik hoop dat hij de finale haalt en het toernooi wint. Dat zou voor ons allebei goed zijn. Aurier is een uitzonderlijke speler, onze gezonde concurrentie maakt dat we elkaar verbeteren."

TAGS  I  Thomas Meunier  I   PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024