Meunier: "Wij zijn gewoon beter dan hen"

Meunier:
Donderdag 12 juli 2018 - 18:00   I   door Redactie

Thomas Meunier blikte op de persconferentie terug op de uitschakeling tegen Frankrijk. Hij keek echter ook al vooruit naar zaterdag. Dan spelen de Rode Duivels de troostfinale tegen Engeland.

"We hebben alles gegeven. We waren niet enkel een sterk team op papier, maar ook het veld een sterk team. Alle reacties die we hebben gehad na onze uitschakeling waren dan ook positief. Omwille van die positiviteit moeten we zaterdag die derde plaats binnen halen", stelt Meunier.

"Het gevoel in het kamp is minder optimistisch", vervolgt de rechtsachter. "We hadden het gevoel dat we wereldkampioen konden worden, maar dat is nu weg. Iedereen is teleurgesteld, maar nu moeten we dat van ons afzetten en zaterdag voor die derde plaats gaan. Het biedt ons een nieuwe kans om iedereen trots te maken."

"We willen Engeland kloppen. We hebben het gedaan in de groepsfase en willen dat nu opnieuw doen. Zij willen ook die derde plaats, zij willen ook winnen. Maar wij hebben de kwaliteit om te winnen. Wij zijn gewoon beter. De derde plaats is voor mij het minimum", stelt Meunier.

Poll: Vind jij België beter dan Engeland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Meunier  I  Engeland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024