'Miljoenentransfer Club Brugge in stroomversnelling door nieuwe interesse'

'Miljoenentransfer Club Brugge in stroomversnelling door nieuwe interesse'
Zondag 10 juni 2018 - 15:15   I  

De sterke prestaties van Club Brugge hebben ervoor gezorgd dat heel wat spelers kunnen dromen van een mooie transfer. Anthony Limbombe, Abdoulay Diaby en Stefano Denswil: allen azen ze op een transfer naar een grotere competitie.

Club Brugge zal het geld zien binnenstromen dan, maar het is goed mogelijk dat daar nog een vierde straffe transfer aan toegevoegd zal worden. Zo is het Italiaanse Lazio geïnteresseerd in de Braziliaanse jonge spits en heeft ook Wesley zelf oren naar een transfer.

Volgens diverse Italiaanse media wil Club Brugge pas beginnen onderhandelen vanaf een transferbedrag van 7 miljoen euro. En dan nog zou blauw-zwart twijfelen of dat voldoende is voor de beloftevolle Wesley, die nog een grote progressiemarge heeft. Als alles wat meezit vangt blauw-zwart straks 10 miljoen euro voor zijn uitblinker - en wordt de kas nog wat extra gespijsd.

Turkse interesse

Naast de interesse uit Italië zou nu ook Galatasaray zich willen versterken met Wesley. De Turkse topclub kan financieel stevig uithalen, waardoor Club Brugge de prijs van de spits wat hoger kan leggen. Als de interesse van beide clubs blijft aanhouden, dan mag de landskampioen zich in de handen wrijven.

Poll: Moet Club Wesley laten gaan bij een mooi bod?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  Wesley

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024