Misnoegde Hazard komt met straffe eisen voor Chelsea

Misnoegde Hazard komt met straffe eisen voor Chelsea
Donderdag 17 mei 2018 - 12:17   I  

Chelsea kent een zeer teleurstellend seizoen. De Londense club eindigde pas op een vijfde plek in de Premier League en loopt daardoor Champions League-voetbal mis. Ook enkele topspelers lijken te azen op een vertrek en sterspeler Hazard weet dat er veel moet veranderen.

Eden Hazard wil de ambitie van de club zien vooraleer hij bijtekent bij Chelsea. “Ik wacht op nieuwe spelers voor volgend seizoen. Ik wil goede spelers, want ik wil volgend seizoen de Premier League winnen”, is Hazard misnoegd tegenover The Independent.

Chelsea zou al een tijdje een contract van 345.000 euro per week hebben aangeboden maar Hazard houdt de boot nog af. "Het is niet zomaar iets. Ik moet over veel verschillende dingen nadenken, maar het staat vast dat ik hier gelukkig ben." Naar verluidt zou Real Madrid achter de diensten van Hazard hengelen. De Rode Duivel laat de deur alvast op een kier voor de Spaanse grootmacht.

Prijzen

Over afgelopen seizoen is Hazard ook duidelijk. "Het seizoen na een kampioenschap is altijd zwaar. Dat zagen we twee jaar geleden. Dit was geen goed seizoen, maar het blijft Chelsea. Je weet niet wat er volgend seizoen gebeurt. Het is aan ons om het seizoen af te sluiten met het winnen van de FA Cup. Dat is mij in zes jaar nog nooit gelukt, dus ik hoop dat dit het jaar wordt. Ik heb nog twee prijzen nodig: de Champions League en de FA Cup.”

Poll: Hazard moet bij Chelsea blijven?

TAGS  I  Hazard  I  Chelsea

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024