Mitrovic na lange onderhandelingen: "Had dat niet verwacht van Club"

Mitrovic na lange onderhandelingen:
Vrijdag 10 augustus 2018 - 12:50   I  

Matej Mitrovic is dan toch een speler van Club Brugge. Eerst leek zijn transfer gewoon een evidentie te gaan worden, maar toe Club Brugge de (hoge) clause van 4 miljoen niet op tafel wilde leggen, begonnen de lange en moeizame onderhandelingen. Uiteindelijk haalde Club hem toch binnen.

Daar is de Kroatische verdediger heel tevreden mee, al had hij niet gedacht dat Club Brugge zo lang ging wachten. Hij had gehoopt dat Club Brugge hem meteen ging overnemen na het seizoen. Aangezien dat niet gebeurde ging Mitrovic zelfs mee op stage met Besiktas. Hij bleef altijd hopen dat een transfer toch nog in orde zou komen.

"Ik ben blijven hopen dat de clubs er zouden uitkomen. Ook toen ik mee op stage moest met Besiktas. (mijmert) Ik ging ervan uit dat Club meteen na het seizoen een beslissing zou nemen over me, maar de gesprekken sleepten aan. Gelukkig is dat achter de rug. Ik ben opgelucht. 't Is toch een ander gevoel: definitief van Club zijn in plaats van hier op huurbasis te spelen." Dat vertelde Mitrovic aan Het Laatste Nieuws.

"Ik blijf liever in de schaduw"

De Kroaat speelt steeds zijn wedstrijd voor Club Brugge. Hij stelt nooit teleur en is steeds secuur. Zo heeft hij het zelf ook het liefste, want in de spotlights staan is niks voor hem. "Ach, ik blijf het liefst in de schaduw - ik hou van die plaats", lacht Mitrovic. "Je zal me niet horen roepen dat ik de beste ben. Die spotlights zijn niets voor mij, want ik ben best verlegen..."

TAGS  I  Club Brugge  I  Besiktas

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024