'Mogi Bayat heeft verschrikkelijk slecht nieuws voor Anderlecht'

'Mogi Bayat heeft verschrikkelijk slecht nieuws voor Anderlecht'
Donderdag 11 januari 2018 - 23:40   I  

Anderlecht zit in een lastige situatie. Coucke wordt pas in maart de eigenaar van Anderlecht en tot dan kan paars-wit amper geld uitgeven. Normaal gezien helpt makelaar Mogi Bayat vaak een handje, maar ook hij lijkt Anderlecht nu niet echt te kunnen helpen.

Bayat weet ook waarom hij deze keer niet echt kan helpen. Anderlecht wil namelijk spelers huren met een aankoopoptie, maar dat is zéér moeilijk. Bayat zal de komende dagen en weken zijn best nog doen, maar weet niet of hij nog veel kan doen voor RSCA. De transfer van Saief was volgens hem een uitzondering.

"Iedereen zegt dan ook dat Anderlecht vol inzet op huurspelers met een optie tot aankoop, maar het is niet makkelijk om zulke deals te sluiten. Op dat opzicht is de transfer van Saief wonderbaarlijk te noemen. Gent begreep het probleem van Anderlecht, maar wilde ook de wens van de speler inwilligen. Mijn missie is nu om spelers naar Anderlecht te brengen die aan de eisen van Hein Vanhaezebrouck voldoen”, aldus Bayat in Het Laatste Nieuws

Poll: Denkt u dat Bayat nog een toptransfer kan versieren voor paars-wit?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Bayat  I   Van Holsbeeck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024