Mulder wijst één speler aan: "Hij wint de Gouden Schoen"

Mulder wijst één speler aan:
Maandag 18 december 2017 - 10:30   I  

Club Brugge veegde zondagnamiddag de vloer aan met RSC Anderlecht. Het werd 5-0 en Ruud Vormer was andermaal één van de beste spelers op het veld. Volgens Jan Mulder kan het niet anders: zijn landgenoot gaat de Gouden Schoen winnen.

"Vanaken was de beste man op het veld bij Club-Anderlecht (5-0), Dendoncker scoorde de meeste punten in de eerste zes maanden van 2017, maar sinds gisteren is het officieel: Vormer wint de Gouden Schoen", stelt Mulder in HLN.

"Nog meer dan de technisch elegante balbehandelaar en intelligente passer of the ball Vanaken, is Vormer de speler om wie alles draait bij de aanstaande kampioen. En wat techniek en passing betreft: Vormer is zo goed als Vanaken."

Dankwoord

Mulder kijkt zelfs al uit naar het moment dat Vormer zijn Gouden Schoen in ontvangst mag nemen. "Club-Anderlecht was de ideale wedstrijd om zijn jaar te bekronen. In het Uur U deed hij dat overtuigend: het kenmerk van een groot professional. Ik verheug me op zijn dankwoord op het Gala van de Gouden Schoen."

"Vormer zal, zonder valse bescheidenheid en omtrekkende mitsen en maren op omwegen, met een stralend gezicht verklaren dat hij blij is met de ultieme eer die een voetballer uit de Belgische competitie te beurt valt: ‘Leuk toch?’ Gefeliciteerd, Ruud."

Poll: Verdient Vormer de Gouden Schoen?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Mulder"

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024