'Musona bereikt eind deze week akkoord met Belgische topclub'

'Musona bereikt eind deze week akkoord met Belgische topclub'
Dinsdag 15 mei 2018 - 11:43   I  

Knowledge Musona staat momenteel onder contract bij KV Oostende. Bij de kustclub heeft de Zimbabwaanse aanvaller 39 doelpunten in 110 wedstrijden. Verschillende topclubs hengelen achter de diensten van Musona maar één club staat dicht bij een akkoord.

Volgens het Zuid-Afrikaans IOL heeft de zaakwaarnemer momenteel gesprekken met Standard Luik. “Makaab is in België, waar hij in gesprek is met Standard. Als alles goed gaat is de deal eind deze week rond”, laat de website weten. Ook wordt er gepraat over eigenaars die vroeger bij Oostende zaten. Dan is Marc Coucke met Anderlecht natuurlijk in de picture.

De zaakwaarnemer zelf zou dit ook bevestigd hebben in een radiogesprek met Igagasi FM. “Ik ben momenteel in Oostende, België. We zijn aan het spreken over de toekomst van Musona. Ik heb dit nog tegen niemand gezegd, maar een grote club is geïnteresseerd in Musona”, aldus Makaab.

 “We zijn druk aan het praten, als alles volgens plan gaat, hopelijk tegen het einde van deze week, dan kom ik terug in de studio met het nieuws. Musona heeft afgelopen twee seizoenen sterk gepresteerd in België. We zijn heel blij met deze potentiële deal, maar het is nog niet zeker. Wel komen we dicht om de deal te finaliseren, daarom dat ik snel naar hier ben gekomen”, aldus de zaakwaarnemer van Musona. Of het nu daadwerkelijk over Standard gaat of Anderlecht valt nog af te wachten.

Poll: Musona is een goede versterking voor elke JPL-club?

TAGS  I  Musona  I  Standard  I  Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024