Musonda Jr. wijst Barcelona af: 'Dan teken ik niet'

Musonda Jr. wijst Barcelona af: 'Dan teken ik niet'
Vrijdag 12 januari 2018 - 09:01   I  

Charly Musonda Jr. wacht dezer dagen op een uitleenbeurt om zich opnieuw aan de wereld te kunnen tonen. Op zijn 21ste staat Musonda nog niet waar hij hoopte te staan. Misschien heeft dat te maken met het feit dat hij op jonge leeftijd naar Chelsea vertrok?

“Toen hij vertrok naar Engeland was hij een tenger ventje. Is hij te vroeg vertrokken? Ik had samen met hem een carrièretraject opgesteld. Anderlecht was het eerste doel, dan de Gouden Schoen. Charly was het daarmee eens”, vertelt Bob Browaeys die Musonda bij de nationale U16 en U17 onder zijn hoede had in Het Nieuwsblad.

Toch liep het helemaal anders. “Plots kreeg ik telefoon. Coach, je gaat boos zijn. Ik ga naar Chelsea. (lacht) Voor Belgische clubs is het jammer dat je zo'n talent ziet gaan, maar zijn traject is niet per definitie slechter.

Barcelona

Toen Musonda Anderlecht inruilde voor Chelsea, klopte ook FC Barcelona aan. Toch was de Spaanse topclub geen optie voor Musonda. “Charly kon ook naar Barcelona, maar die wilden zijn broers er niet bij nemen.”

Poll: Geloof jij nog in Musonda?

TAGS  I  Musonda  I   Chelsea  I   Rode Duivels  I   Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024