"Natuurlijk wil ik meer spelen, ik heb er al over gepraat met Philippe Clement"

Vrijdag 03 maart 2017 - 10:45   I  

Niet iedereen is tevreden bij Club Brugge, ondanks de goede resultaten. Zo zit Claudemir vaker op de bank dan hem lief is.

“De coach heeft een ruime keuze en ik stond ook even aan de kant met een blessure, maar natuurlijk wil ik graag meer spelen”, vertelt Claudemir in de Krant van West-Vlaanderen. “Ik geef nog altijd elke dag het beste van mezelf op training. Vroeg of laat zal de trainer je nodig hebben en dan moet je ervoor zorgen dat je klaar bent. Ik had het daar zondag nog over met Philippe Clement. Hij heeft me ook op het hart gedrukt dat ik hard moet blijven werken op training en gefocust moet blijven. Zeker in deze fase van de competitie heb je altijd wel schorsingen en blessures en dan is het aan mij om die kans te grijpen.”

Claudemir geeft toe dat een tweede titel op rij halen moeilijk zal worden. “Het worden zeker nog zware wedstrijden. Ik hoor ook liever niet dat de mensen ons de grote titelfavoriet noemen. Als regerende kampioen plooit iedereen zich dubbel tegen ons. We zullen sterk moeten zijn. Net als vorig jaar zal het zaak zijn om rustig te blijven en hard te werken.”

 

TAGS  I  club brugge  I   claudemir

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024