'Navas lacht tanden bloot, Real-spelers keren zich tegen Thibaut Courtois'

'Navas lacht tanden bloot, Real-spelers keren zich tegen Thibaut Courtois'
Dinsdag 06 november 2018 - 22:03   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft het niet makkelijk bij Real Madrid. Volgens de Spaanse sportkrant Marca steunt de spelersgroep zijn concurrent Keylor Navas voluit.

Momenteel speelt Courtois in de competitie en Navas in de Champions League. Dat was zo toch onder Julen Lopetegui. Wat gaat interim-coach Santiago Solari doen?

“Het voelt aan als een interne machtsstrijd tussen Florentino Perez en zijn spelers", schrijft Marca. "De club is op zoek naar stabiliteit en hoopt uit te pakken met zijn nieuwe doelman - waarvoor het hemel en aarde heeft bewogen om hem naar Madrid te halen en waarvan ze overtuigd zijn dat hij alle kwaliteiten heeft. Maar de spelersgroep is vooral uit op ‘sportieve gerechtigheid’. Zij vinden dat Keylor op zijn minst de kans moet krijgen om aan de bak te komen in de competitie die hij de vorige drie seizoenen gewonnen heeft.”

“Solari heeft alvast het voordeel dat hij weet hoe het met Lopetegui is afgelopen in een andere Madrileense splijtzwam: het opstellen van Vinicius. Het negeren van de Braziliaanse spits en zijn verdeelde houding in de keeperskwestie hadden goed kunnen uitpakken voor Lopetegui, als de resultaten er waren geweest. Hij zag er het gevaar niet van in stroomopwaarts te zwemmen, tegen de wil van het bestuur. Lopetegui identificeerde zich met Keylor, tot de crisis uitbrak. De club wou het ene, de coach het andere. Nu is het aan Solari om te kiezen. Wie wint er? De ploeg of de vorzitter, dat is de vraag.”

Poll: Moet Navas weg bij Real?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024