'Navas neemt drastische beslissing na nieuwe basisplaats Courtois'

'Navas neemt drastische beslissing na nieuwe basisplaats Courtois'
Zondag 16 september 2018 - 15:40   I   door Redactie

Thibaut Courtois stond ook dit weekend in doel bij Real Madrid. De keeper lijkt zijn basisplaats te hebben veroverd, maar in de achtergrond is er veel onrust.

Keylor Navas, de concurrent van Courtois, is namelijk helemaal niet tevreden met de gang van zaken. Navas zou nu enkel de wedstrijden in de bekercompetitie mogen spelen. De competitie én de Champions League neemt Courtois voor zijn rekening.

Daar is Navas niet mee akkoord. Volgens OK Diario eist de Costa Ricaan dat hij ook de duels in de Champions League mag spelen. Als dat niet gebeurt, wil hij in de winter weg. Dat zou dan ook zwaar vallen bij een deel van de Real-fans, die achter Navas staan. Om maar te zeggen Courtois voelt de druk.

Update 16/9 - 15:40

Keylor Navas zou vastberaden zijn om Madrid te verlaten in januari als er geen oplossing uit de bus komt. Hij wil zich niet neerleggen bij zijn rol als tweede doelman. Julen Lopetegui zou daar ook begrip voor hebben en de Costa Ricaan zou de club mogen verlaten. Aan interesse geen gebrek, want volgens Don Balon zou Juventus een oogje hebben op de doelman.

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024