‘Nerveuze Kara kan Anderlecht serieus in de problemen brengen’

‘Nerveuze Kara kan Anderlecht serieus in de problemen brengen’
Vrijdag 13 juli 2018 - 11:29   I  

Het WK in Rusland en de daaropvolgende vakantie zijn achter de rug voor Kara Mbodj (28). Maandag verwacht Hein Vanhaezebrouck de Senegalese verdediger opnieuw op training bij RSC Anderlecht. En dat terwijl Kara blijft azen op een transfer naar een grotere competitie.

Het is een publiek geheim dat Kara hogerop wil. Alleen sukkelde de sterke mandekker de voorbije maanden meermaals met blessures. Hij raakte pas in extremis fit voor het WK in Rusland, maar speelde daar niet één minuut. In Senegal ging het gerucht dat Kara niet volledig fit is, maar dat sprak de speler ondertussen zelf al tegen.

Op Instagram postte Kara ondertussen een trainingsfilmpje op het strand. Op die manier wil hij aantonen dat hij wel degelijk fit is. Het Nieuwsblad weet dat Kara wel nerveus is omdat een transfer voorlopig uitblijft. Galatasaray denkt aan de Anderlecht-verdediger, maar gaat pas over tot actie als Manchester City-Belg Jason Denayer niet haalbaar is.

Problemen?

Anderlecht wil meewerken aan een vertrek van Kara en heeft met Bubbacar Sanneh (23, Midtjylland) al een vervanger op het oog. Mocht Kara straks toch niet weggeraken, brengt hij paars-wit mogelijk in de problemen. Luc Devroe dreigt naast Sanneh te grijpen of Anderlecht dreigt met zowel Kara als Sanneh opgezadeld te zitten. En dat zou toch wat van het goede teveel zijn…

Poll: Wat moet Kara volgens jou doen?

TAGS  I  Kara  I  Anderlecht  I  Galatasaray  I  Sanneh  I  Midtjylland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024