Net de titel gepakt, maar dan doet Ethan Horvath dit (Video)

Net de titel gepakt, maar dan doet Ethan Horvath dit (Video)
Maandag 14 mei 2018 - 13:47   I  

Club Brugge kon gisteren beginnen vieren op het veld van Standard nadat het de Luikenaars op 1-1 kon houden. Club Brugge kende een fantastisch seizoen en er waren heel wat spelers die onder Leko grote stappen voorwaarts konden zetten. Een speler die dat niet kon doen was Ethan Horvath.

De Amerikaanse doelman begon aan het seizoen als eerste doelman, maar werd na enkele foutjes in de goal op de bank gezet. Toen ook de andere doelmannen niet konden overtuigen haalde Club met Gabulov en Vermeer twee ervaren doelmannen naar Jan Breydel. Een duidelijk signaal richting Horvath.

Toch moest de Amerikaan tegen Charleroi en Standard plots onder de lat gaan staan. Gabulov maakte tegen Anderlecht alweer geen secure indruk en dat werd hem niet in dank afgenomen. Horvath deed het tegen Charleroi en Standard wél goed en speelde zo toch een belangrijke rol in de titel. Niet te vergeten dat over het hele seizoen bekeken Horvath het vaakst aan de aftrap stond in doel bij Club Brugge.

Wat met zijn toekomst?

Nu is de vraag wat Club met zijn doelman van plan is. Leko zal er ongetwijfeld een ijzersterke doelman bij willen, maar het zit nu wel met heel wat doelmannen op overschot dan. Horvath heeft in het verleden al getoond dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt, maar over hij nog een toekomst heeft bij blauw-zwart is een andere vraag.

Na het affluiten ging gisteren iedereen vieren met de meegereisde fans. Behalve Ethan Horvath, die ging niet mee met het feestgedruis en stapte langzaam weg. Hij kreeg wel nog een flinke knuffel van trainer Leko, maar het echt feest liet hij toch even aan zich voorbijgaan. Benieuwd wat er met Horvath zal gebeuren.

Poll: Moet Club Brugge Horvath een nieuwe kans geven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Horvath  I  Leko

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024