Niels Destadsbader krijgt het aan de stok met bodyguard van wereldster Neymar

Niels Destadsbader krijgt het aan de stok met bodyguard van wereldster Neymar
Donderdag 19 oktober 2017 - 12:34   I  

Niels Destadsbader was gisteren aanwezig tijdens de voetbalwedstrijd tussen Anderlecht en het Franse PSG. Een wedstrijd die Anderlecht overigens met 0-4 verloor.

Een schande is dat nu ook weer niet want bij de Fransen speelt één van de beste spelers ter wereld: ene Neymar. En Niels Destadsbader wilde heel graag een handtekening bemachtigen van de Braziliaan.

“Samen met analist Gilles De Bilde en VTM-journalist Michiel Ameloot stonden we buiten te wachten. Wij hadden een badge waar we overal binnenmochten", doet Niels zijn verhaal.

"Ik dacht toen van: 'kust ze allemaal"
“Ik zag Dani Alves, een andere ster van PSG, voorbijkomen en die was heel bereikbaar. Ik vroeg aan De Bilde waarom we daar niet mee op foto gingen, maar dat zou er wat over geweest zijn volgens hem.”

“Maar toen kwam Neymar en ik had zoiets van ‘kust ze’ allemaal. Dus ik ging naar die toe en ik vroeg of een selfie mocht nemen. En die zegt dat het goed is. En die andere twee, die dat erover vonden, komen er gewoon bijstaan.”

“En als die zo naast u staat, hebt ge de neiging om die vast te nemen. Ik leg bij Neymar mijn hand op zijn rug en er komt een lijfwacht van hem en die pakt mijn hand en duwt die weg.”

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Niels Destadsbader

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024