Niet Lopetegui, maar deze toptrainer was eerste keus Real: "Ik zei 'nee'"

Niet Lopetegui, maar deze toptrainer was eerste keus Real:
Woensdag 13 juni 2018 - 18:12   I  

Julen Lopetegui is de nieuwe trainer van Real Madrid, maar dat wist u ondertussen al wel. Doordat het nieuws in aanloop naar het WK in Rusland uitlekte, besliste de Spaanse voetbalbond zelfs om Lopetegui per direct aan de deur te zetten. En wat blijkt nu? Lopetegui was niet eens eerste keus bij Real…

Voorzitter Florentino Perez had in eerste instantie zijn oog laten vallen op Massimiliano Allegri, de succescoach van Juventus. Dat maakte Allegri zelf bekend. “Ja, het klopt dat Perez me gebeld heeft en vroeg of ik trainer van Real Madrid wilde worden”, vertelde Allegri woensdag aan Sky en RAI.

En toch ging Allegri niet in op het aanlokkelijke voorstel van de Champions Leaguewinnaar “Ik heb gezegd dat ik het niet kon maken om Juventus te verlaten, omdat ik mijn woord al had gegeven aan het bestuur”, benadrukte de Italiaan. “Ik heb Florentino bedankt voor de kans, maar ik wilde mijn woord niet breken."

Gelukkig

Of ook Allegri ook een telefoontje kreeg van Chelsea, wilde hij niet gezegd hebben. "Laten we het er op houden dat ik al beslist had om bij Juve te blijven. Ik bedank de clubs die interesse in mij hebben getoond, maar k ben heel gelukkig bij Juventus en kijk uit naar het komende seizoen."

Poll: Had Allegri een betere optie geweest voor Real Madrid?

TAGS  I  Allegri  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Lopetegui

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024