‘Nieuwe grootmacht gooit zich in de strijd voor Alderweireld’

‘Nieuwe grootmacht gooit zich in de strijd voor Alderweireld’
Vrijdag 11 mei 2018 - 23:17   I  

Dat zowat de hele Engelse top achter de handtekening van Toby Alderweireld aast was al langer bekend, maar nu zou een nieuwe Europese grootmacht zich hebben gemeld voor de diensten van de Rode Duivel. Het Franse Paris Saint-Germain zou zeer geïnteresseerd zijn in de 29-jarige centrale verdediger.

Toby Alderweireld ligt in de knoop bij zijn huidige club Tottenham Hotspur na eerdere contractperikelen. Ook zorgde een blessure ervoor dat de Rode Duivel wat op de achtergrond verdween. Sky Sports meldt echter dat zowel Chelsea, Manchester United als PSG strijden voor Alderweireld terug op de voorgrond te brengen.

Alderweireld was de afgelopen drie seizoenen een onmisbare kracht voor Tottenham, maar dit seizoen liggen de kaarten helemaal anders. Tottenham-coach Mauricio Pochettino hoopt de Belg alsnog bij de club te halen.

“Maandag zullen we praten wat er volgend seizoen zal gebeuren, dan is de moment daar. Nu is het niet de moment om over individuele situaties te praten”, liet Pochettino optekenen. Zondag speelt Tottenham op de laatste speeldag van de Premier League tegen Leicester City.

Poll: Is PSG een goede bestemming voor Alderweireld?

TAGS  I  Alderweireld  I  Tottenham  I  PSG  I  Chelsea  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024