"Nooit een eerlijke kans gekregen bij Club Brugge"

Donderdag 17 mei 2018 - 13:34   I  

KV Mechelen is druk bezig om zo snel mogelijk terug op het hoogste niveau terecht te komen. Eerder haalde het al Igor De Camargo en ook Laurent Lemoine is nu definitief overgenomen van Club Brugge.

De 20-jarige verdediger tekent een contract tot 2021 bij Mechelen. Na een jaar Roeselare lijkt de Belgische jeugdinternational helemaal klaar voor de stap. “Eerst en vooral heb ik het voetbal in 1B leren kennen. Het was een leerrijk jaar, zowel op fysiek als technisch vlak ben ik geëvolueerd. Zoveel zelfs dat ik me echt klaar voel voor deze uitdaging bij KV Mechelen.”

Bij Club Brugge heeft Lemoine nooit echt een eerlijke kans gekregen. Nu heeft de verdediger al een jaar kunnen proeven van wat ervaring op hoger niveau. “En de manier van spelen bij de A-kern, want in Brugge heb ik nooit met de eerste ploeg kunnen meedoen.”

Over de ambities is Lemoine ook duidelijk. “In het geval het 1B wordt, dan is de ambitie duidelijk: kampioen spelen en terugkeren naar 1A. KV Mechelen is een club die altijd tot de betere clubs in 1A moet behoren. Zelf wil ik ook in de hoogste divisie spelen. Op het einde van afgelopen seizoen bij Roeselare had ik het gevoel dat ik klaar was voor die stap”, laat de polyvalente Lemoine weten tegenover de officiële website van KV Mechelen.

Poll: Lemoine is een goede aankoop voor KV Mechelen?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Lemoine  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024