"Of Hein Vanhaezebrouck naar ons komt? Ik heb al met hem gesproken"

Donderdag 10 januari 2019 - 08:29   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht een vrij man. Voorlopig staat de West-Vlaming niet te springen om onmiddellijk terug te keren bij een andere club, maar over een paar maanden kan Hein er alweer anders over denken.

Het is een publiek geheim dat AA Gent-voorzitter Ivan De Witte een grote fan is van Vanhaezebrouck. Het is dan ook niet uitgesloten dat de trainer die Gent voor het eerst in zijn bestaan kampioen maakte ooit terugkeert naar de Ghelamco Arena.

"Voorlopig moeten we daar niet aan denken. We zitten goed met Jess Thorup. Maar ik blijf Hein enorm respecteren voor wat hij bij ons heeft verwezenlijkt. Het blijft uitzonderlijk straf. Niemand is perfect - misschien kon Hein dat wat moeilijker toegeven -, maar ik zal hem blijven respecteren en verdedigen", zegt De Witte in Het Nieuwsblad.

"Wat Hein daarop zei, blijft tussen ons"

Sinds Vanhaezebrouck Gent verliet, sprak De Witte al met zijn ex-trainer. "Ik heb ooit eens gezegd: Hein zal nog eens met heimwee terugdenken aan Gent. Ik heb met hem persoonlijk al over die uitspraak gesproken. Wat hij daarop zei, blijft tussen ons", besluit de Gent-preses.

Poll: Moet Vanhaezebrouck terugkeren naar AA Gent?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024