OHL en Beerschot Wilrijk zij aan zij na boeiende topper

Zondag 22 oktober 2017 - 17:53   I

OH Leuven heeft zondagnamiddag nagelaten om een belangrijke overwinning te boeken op het veld van zijn rechtstreekse concurrent Beerschot Wilrijk. OHL wiste een achterstand uit en kwam 1-2 voor, maar gaf de zege in de slotfase nog weg.

Aan de rust was er nog geen vuiltje aan de lucht voor Beerschot Wilrijk, dat na iets minder dan een kwartier spelen op voorsprong was geklommen via François.

Na de pauze beet OHL van zich af en duwde het Beerschot-Wilrijk terug op de eigen helft. Nog voor het uur lukte Maertens de gelijkmaker en amper luttele minuten later maakte Casagolda er zelfs 1-2 van.

In de slotfase pakte Beerschot Wilrijk alsnog  een punt, nadat Hoffer de 2-2 tegen de touwen duwde. Door dit gelijkspel blijven beide teams zij aan zij aan de kop van het klassement in 1B.

Poll: Correct resultaat?