"Onrust bij de Rode Duivels, bondscoach Martinez maakt zich zorgen"

Donderdag 16 februari 2017 - 06:50   I   door Redactie

Ludo Vandewalle vreest de onderhandelingstechniek van Bart Verhaeghe. De ondervoorzitter van de Belgische voetbalbond wil de WK-premies drastisch verminderen en dreigt zelfs spelers thuis te laten voor het WK in Rusland.

Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, ziet problemen opduiken. "In Waterloo is er eentje die het zweet is uitgebroken", aldus Vandewalle. "Bondscoach Roberto Martinez moet hopen dat beide partijen het niet hard blijven spelen tot net voor het WK in 2018."

"Het zal nu al voor onrust in de kleedkamer zorgen. De onderhandelingen worden immers met de spelers zelf gevoerd en niet met hun makelaars, die blijven zeggen dat “een contract een contract is”.

"Zo'n discussie is een potentiële splijtzwam in de selectie van de Duivels. De onderhandelingsstrategie verontrust Martinez. Hoe realistisch is het dat de bondscoach straks wordt gevraagd spelers vanwege een financieel geschil thuis te laten?"

"Zullen Vincent Kompany en co. luisteren naar Verhaeghe of naar hun managers die een deel van de financiële koek dreigen te verliezen? De donderwolk boven de nationale ploeg schreeuwt om een oplossing. Snel."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Roberto Martinez

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024